Народна певица

Повече за нея

Цветина Грамова е народна певица с професионална квалификация “Изпълнител и преподавател по народно пеене” от Академията за Музикално Танцово и Изобразително изкуство (АМТИИ) – гр. Пловдив.

Неутолимото ѝ желание за знания и съхранение на автентичното превръщат изпълненията ѝ в истинска наслада за любителите на фолклора. Неслучайно репертоарът ѝ включва песни от всички фолклорни области на България.

Събори и концертни изяви

Гласът й е част от почти всяко участие на Школа ‘Средногорци”, а изпълнението ѝ – винаги на живо!

Юбилеи и други събития

За специалните поводи винаги подбира песни, които докосват. Съчетани с опита ѝ на сцена и умението да усеща нуждите на гостите, всички се хващат на хорото, а емоцията е в кулминацията си!

Песни от родопите

Кой не е чувал за песните на Родопа планина?

Под съпровод на гайда, гласът ѝ се “вие, превива”, а докосването до най-чистите форми на българското с уважение и най-вече умения, превръщат всяка песен в повод да се гордееш, че си българин!

Програмата...

В зависимост от вида на участието и емоцията, която трябва да се създаде, съществува голямо разнообразие от възможности. Просто поискайте песен за вашата сватба, юбилей, кръщене, абитуриентски бал, семейно, фирмено събиране или концертна програма. Но трябва да знаете, че изпълненията на народни песни стават далеч по-въздействащи, когато се комбинират с танцова програма.

Ценовите оферти се формират в зависимост от продължителността и участието на допълнителни танцьори, гайдар, тъпани или други инструменталисти. Нашето предимство е, че изцяло се съобразяваме с представите ви за протичането на празника!

"Магията на народните песни се крие в това не просто да покажеш гласа си, а да разбираш посланието, което носят!"
Цветина Грамова

Попитайте за изготвяне на ценови оферти и предложения за индивидуални програми с наше участие:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!