Танцова програма

Подари традиция

Танцовите програми са едни от най-популярните начини да внесете късче фолклор във всеки повод – сватба, кръщене, юбилей, изпращане, абитуриентски, абсолвентски бал или други семейни или фирмени събития.

Изпълненията ни включват танци от всички фолклорни области и са изцяло съобразени с представите на хората, които желаят да сме част от празника им.

Ако желаете да допълните вижданията си с изпълнение на народни песни от професионална народна певица в комбинация от различни музикални инструменти или имате нещо друго предвид, вижте “Програма по избор”

Нашите фолклорни танцови програми

Броят на участниците варира между минимум 2 и 20 с продължителност на изпълнението между 15 и 40 минути в зависимост от представите и желанията ви.

Костюмите са изцяло съобразени с вида изпълнение и областта, за която е характерно: Шопска, Пиринска, Тракийска, Добруджанска или Северняшка.

Формирането на крайната цена за участие е на база брой участници, продължителност на програмата и сложност на изпълнение.

Ранните записвания ни позволяват да сме част от празника ви. Затова не чакайте последния момент – обикновено тогава нямаме възможност да се ангажираме с още един повод за празнуване!

Благодарим за разбирането!

Сватбени програми

Гостите ви със сигурност ще оценят красивите костюми и авторската хореография, а често пъти превръщаме самите вас в част от изпълнението ни и докато се усетите, настроението е във вихъра си, а спомените се нижат един след друг.

Танцови програми за юбилеи

Кръшното хоро винаги се завихря по-лесно, когато има танцьори с опит, които да го поведат. Ето защо юбилеите са подходящ повод да изненадате не само рожденика, но и гостите с фолклорна танцова програма по ваш избор, изцяло съобразена с представите ви.

Svatba s folklorna programa ot Srednogortsi-63

Други поводи

Когато се съберат хора с усещане за българското - танцовите ни програми се превръщат в незабравими емоции, независимо от поводите. Дължим това на танцьорите, които безпроблемно съумяват да вдигнат всеки гост на възраст между 7 и 77 години.

За повече информация, връзка с нас или запитвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!