Уроци по барабани

НАУЧЕТЕ СЕ ДА СВИРИТЕ И ОСТАВЕТЕ СЪСЕДИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ!

Опитайте!

< < < БАРАБАНИТЕ > > >

рАЗВИВАТ КООРДИНАЦИЯТА

По време на обучителния процес ще развиете специфични двигателни умения, които ще ви позволят да откриете в себе си неподозирани от вас физически способности.

освобождават стреса

Ритъмът е опиат, способен да промени цялостната ви емоционална нагласа и, докато се усетите, тялото е вече спокойно, настроението – приповдигнато, а умът – бистър и готов за нова порция  сиво ежедневие.

повишават самочувствието

Правилната методика на обучение, съобразена изцяло с индивидуалните умения за усвояване на материала, доказано създава музиканти, направили първата си стъпка към превръщането им в хора, ценени високо в обществото и заслужили своето самочувствие.

нашата методика и структура на обучение

Обучението по време на Модул 1 ще развие стабилна основа за свиренето ви, необходима за всички останали модули, с които ще се запознаем с течение на времето. Всичко научено тук ще ви настрои към желанието да постигнете успех и в останалата част от пътуването ви в света на барабаните.

Независимо дали искаш да си рок, джаз, госпел или блус барабанист, уменията, които ще придобиете тук ще ви помогнат да стигнете, докъдето се простират мечтите ви.

Ще научите как да настройвате комплекта си за барабани, а ако все още нямате такъв, ще настроим комплекта, който ние ви предоставяме по време на репетиции през първия месец от обучението ни. Ще разберете как правилно да държите палките и да съчетаете движенията на ръцете с тези на краката си. А най-хубавото е, че към края ще можете да изсвирите две парчета, научени за нула време.

Основна теория, запознаване с нотите и упражнения за развиване на музикалния ви слух. Модул 2 ще ви даде възможност да подобрите уменията си, което е необходимо, за да продължим да се учим и по време на останалите модули от метода ни на обучение. Ще ви запознаем с „азбуката“ на барабаните, а нотите ще започнат да показват значението си под ударите на вашите движения.

Модул 2 също е мястото, където ще започнем да работим върху някои нови упражнения за обучение на слуховия ви апарат, за да станете още по-уверен барабанист. Това са безценни умения, които ще можете да приложите към научените по време на този модул изпълнения или към всички други парчета, които просто обичате да свирите.

Стигнем ли до тук, значи сте готови и достатъчно уверени за първите ви изяви, било то пред семейството или приятелите ви. Грабвате палките, усмивката някак сама се е появила, а ритъмът вече не сложно нещо, а онова, което ви е водило през годините, но чак сега сте намерили възможност да развиете в себе си, а занапред – бъдещето разкрива все повече възможности за свирене и още повече емоция!

Продължителност на един урок - 45 мин.

Цена на един урок - 30,00 лв.

Създайте своя ритъм!

по време на обучението получавате:

правилна

постановка и техника на свирене

усвояване

на различни музикални стилове

възможност

за различни изяви пред публика

изучаване

различни метроритмически комбинации

придобиване

на необходимата нотна грамотност

запознаване

с различни похвати на свирене

Вашият ясен път, без разочарования...

Без необходимост от предварителни музикални познания!

Без ограничение на възрастта!

По график, съобразен с възможността на ученика!

преподавател

Барабани

Първият урок е безплатен!

при закупени 3 урока получавате 4-ти безплатно

Специално предложение!

Подарък - ваучер
за урок/уроци по барабани.

Виж повече…

Доведете приятел и, ако той стане наш ученик, в знак на благодарност ви подаряваме един безплатен урок!

Отменяне на урок:

Времето ни е ценно, затова ни позволете да го използваме по най-добрия възможен начин.

Ако не отмените своя урок поне 1 ден предварително, той се заплаща!

за Повече информация, връзка с нас или записвания:

Свържете се с нас!

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Не се колебайте!

Уловете ритъма!

Последвайте ни!

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!