Обучителна програма

"заедно"

<Музиката придобива друг облик, когато я създаваме “ЗАЕДНО”>

МОДУЛ 1

"Заедно с приятели"

Ако имате нужда от приятел, за да посвирите - този модул е за вас!


„Заедно с приятели“ е програма за групово обучение по музика между приятели, споделящи общи желания и виждания за развитието на групата.

Групите са малки от двама до четири човека, за да имаме възможност да създадем уютна приятелска атмосфера без да се притесняваме от непознати.

Формулирането на дуети, триа и квартети пречупват музиката, създавайки неочаквано забавни, интересни и емоционални уроци, а близостта на приятелството ви позволява да покажете наученото дори и на някоя пейка в парка.

Най-хубавото е, че ако срещнете каквито и да било затруднения, винаги може да се обадите на приятел, за да споделите вижданията си по домашното или просто, за да посвирите извън часовете.

 

Виж повече…

МОДУЛ 2

"Заедно със семейството"

Щом всички вкъщи сте музикални, този модул е за вас!

 

„Заедно със семейството“ е програма, достъпна за най-малките – децата, за вас самите, а защо не и за вашите брат, сестра, та дори и баби и дядовци. Единственото условие е да искате да споделяте времето си заедно и най-вече да ви се свири, пее, а защо не и двете.

Близостта ви извън часовете позволява да наблюдавате развитието на всеки един от семейството, а общият дом предоставя възможност за страхотни концерти в незабравима домашна атмосфера.

Най-хубавото е, че дори и някой от вас да напредва повече от другите, винаги може да помогне на останалите, за да стигнете заедно целта – неочаквано добри дуети, караоке вечери и танци до зори…или докато децата не се изморят.

Изберете измежду нашите музикални инструменти и оставете на нас останалото – ще направим от вас музикално семейство за пример…и ще се гордеем с всеки от вас!

 

Виж повече…

 

МОДУЛ 3

"Заедно с колегите"

Ако искате да сплотите екипа си - този модул е за вас!

 

„Заедно с колеги“ е тиймбилдинг програма, която с лекота ще:

– подобри общуването между служителите;

– подпомогне комуникацията между различните отдели в компанията;

– скъси дистанцията между мениджърите и служителите;

– премахне преградите между персонала;

– стимулира креативността и координацията на екипа;

– мотивира всички участници към по-добро изпълнение;

– тонизира и увеличи продуктивността на екипа.

Как се постига?

Знаем, че музиката е универсален език за общуване между хората, независимо от пола, социалното положение, външните белези или личните вярвания.

Сформирането на общ ритъм между служители и ръководство спомага за преодоляване на всички бариери и прегради, професионално изградени помежду ви по време на работата ви.

Всички знаем, че колкото по-ценени и уважавани са хората от екипа ви, толкова по-високи са и постиганите от тях резултати.

Поставянето в изкуствено създадена от нас музикална група, стимулира чувството за съпричастност на индивида към целостта и общото звучене на групата, защото в музиката „АЗ“ има значение само при солови изпълнения, но когато сме в група, всички се превръщаме в „НИЕ“ с една обща цел и стремеж по време на музициране, а хубавите спомени помагат усещането за цялост да се пренесе и в работната ви среда дълго време след като вече сме се върнали в обикновения ни ритъм.

 

Виж повече…

 

Нека музицираме заедно!

за повече мелодии, емоции и спомени, които остават

Музиката има необяснимата сила да сплотява хората.

Независимо дали ви се свири с приятели, със семейството или с колегите от работата, ние ще изготвим индивидуална програма, съобразена с представите ви, поставените цели, ниво на подготовка и ангажиран график.

За най-добрите спомени, емоции и преживявания, просто поискайте да свирите любимите си песни – ние знаем как да ви научим на останалото!

Комбинация по избор

Просто свирете...

kitara

За повече информация, връзка с нас или записвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!