Обучителна програма

"Музика по избор"

Народна музика

Класическа музика

Поп музика

Рок
музика

Ако искате да се научите да пеете или свирите любимите си музикални произведения...

ТОВА Е ПРОГРАМАТА ЗА ВАС!

Изберете...

Пеене

Независимо от жанра, ние ще помогнем да разучите и вникнете детайлно във вашите любими хитове за едно истинско и незабравимо изпълнение.

Пиано

Разнообразете класическите етюди с любимите си мелодии, а ние ще ви покажем как клавишите вършат останалото.

Китара

Искате да свирите любимите си хитове просто за удоволствие – ние ще усъвършенстваме техническите ви умения.

Барабани

Любимите ви рок парчета ще оживеят, защото ще ви научим как да ги пресъздавате, докато следваме импулсите в съзнанието, а понякога – и тези на нотите.

Гъдулка

Ще ви научим да свирите любимите си народни песни, връщайки назад времето, с нежните звуци на гъдулката, нашепваща своята мелодия, отвъд тежестта и бремето на ежедневието.

Тайда

Едва ли има българин, който да не настръхне, когато чуе звука на гайда, отекващ в планината”. Стига толкова слушане! Засвирите любимите си песни – ние ще ви научим как.

Тамбура

Без нейното звучене всяка народна песен би била семпла и някак незавършена. Ще ви научим да придавате завършеност на всяка ваша любима песен само с една тамбура и старание!

Тарамбука

Дум-так-так, дум-так-так…и така нататък. Ритми много, нужни са ви само желание и пъргави пръсти – останалото оставете в нашите ръце.

Тъпан

“Тъпан бие, хоро се вие!” От нас насоките, характерните ритми за всяко любимо хоро, а от вас повод и приятели да изпълнят мегдана.

битов тъпан

Защо "Музика по избор"?

Често хората се уморяват от изпълнения, които не докосват вътрешните им потребности, затова и създадохме
„Музика по избор“.

Видове обучение

Заниманията са индивидуални или групови в зависимост от нивото на напредналост.

За кого е предназначена програмата

Програмата е предназначена за напреднали или средно напреднали музиканти, които искат да разчупят стандарта и да научат своите любими песни и мелодии.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Екипът ни ще ви помогне да разучите и пресъздадете вашите любими хитове чрез индивидуални съвети и насоки във всяка една от изброените категории, съобразени с нивото на твореца.

Получавайки знанията, необходими за подобряване на техническото ниво, усъвършенстване, импровизация и много други ще можете с лекота да изпълнявате докосващите ви песни и мелодии. Ще развиете желанието и потребностите си към усъвършенстване на научените вече познания и ще разпространите любовта си към музиката, което е и нашата основна цел.За повече информация,
връзка с нас или записвания:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!