Ранно музикално развитие

Повече за детския музикален свят...

„Музиката сама по себе си е отделен свят с език, който всички разбираме.
За да може всички да пеят, танцуват и пляскат с ръце …“

Стиви Уондър

icon-8
Musical note-16

силата на музиката

Учи на дисциплина и търпение

Уроците и упражняването у дома изискват много силна дисциплина и фокусиране на вниманието. Единствено чрез тях децата разбират, че търпението и положените усилия се отплащат след време.

развива координацията

Изкуството да свириш на музикален инструмент изисква отлична координация между ръцете и очите. Четейки нотите, мозъкът подсъзнателно ги превръща в конкретно движение, като едновременно следи за ритъма. Сложно нали? А всъщност е "детска игра"!

Musical notes-19

Развива физическите способности

Различните музикални инструменти помагат на децата да развият двигателните си умения, учейки ги да извършват различни действия от лявата и дясната ръка едновременно и то в синхрон. А наученото остава завинаги!

Учи на внимание към детайлите и увереност

Свиренето никак не е лесно нещо, а преди децата да станат готови за сцената, музиката трябва да ги научи, че всеки детайл е от значение. Благодарение на това неусетно преодоляват страха си от публични изяви и напълно заслужено придобиват увереност, която е основата на лидерските им способности след време.

Musical notes-18

Заниманията по "Ранно музикално развитие" са предназначени за най-малките любознайковци, които тепърва се докосват до заобикалящата ги реалност. Показваме им един по-различен свят и то не кой да е, а именно този на музиката.

Сформираме малки групи, за да сме способни да обърнем специално внимание на всяко едно дете. Благодарение на този подход разграничаваме потребностите и индивидуалните възможности на малките таланти, изготвяме индивидуален план за тях и успешно уеднаквяваме заниманията им в групата.

Обща информация

Musical notes-22

Изграждането на музикални навици и умения в ранна детска възраст гарантира трайни резултати, съпровождащи домашното възпитание и индивидуалното развитие на всяко дете. Благодарение на хората в екипа ни, способността им да виждат потребностите на децата и да усещат дълбочината на вътрешния им свят, гарантираме качествено обучение и видими резултати във всеки един от модулите ни.

Нашите предложения

Модул 1

"Музикална проходилка"

за деца от 3- до 4-годишна възраст

За най-малките сме подготвили занимания със слушане и възприемане на музика под формата на игри, пеене на песнички и заучаването им, а доброто настроение и широките усмивки са движещата сила по време на заниманията ни.

Графикът е изцяло съобразен с възможностите на родителите и децата.

Цената на едно посещение е 12,00 лв. и включва всички необходими материали за обучителния процес.

Можете да се възползвате и от пакетна цена за 12 посещения в размер на 120,00 лв., което представлява 10,00 лв. на посещение

Едно занимание е с времетраене 30 минути.

Продължителността на самия модул зависи от индивидуалните способности за усвояване на заложените в програмата знания, а преминаването в следващия модул, въпреки малката възраст, е напълно възможно.

Намерим ли талант – възрастта е без значение.

Надграждаме наученото или набързо се потапяме в света на музикалните игри и песни, за да научим повече за музикалните инструменти, нотното писмо, различните тонове и звуци.

Ще рисуваме нотички, ще пишем авторски музикални поризведения, ще изрязваме, оформяме и лепим, а най- ни е любимо да се учим под формата на игрословици…

Графикът е изцяло съобразен с възможностите на родителите и децата.

Цената на едно посещение е 12,00 лв. и включва всички необходими материали за обучителния процес.

Можете да се възползвате и от пакетна цена за 12 посещения в размер на 120,00 лв., което представлява 10,00 лв. на посещение.

Едно занимание е с времетраене 30 минути.

Продължителността на самия модул зависи от индивидуалните способности за усвояване на заложените в програмата знания, а преминаването в следващия модул, въпреки малката възраст, е напълно възможно.

Намерим ли талант – възрастта е без значение.

Модул 2

"Музикална работилница"

за деца от 5- до 6-годишна възраст

Модул 3

"Музикален откривател"

за деца от 7- до 8-годишна възраст

Малките таланти в третия модул са вече достатъчно големи, за да засвирят сами на избран от тях музикален инструмент: гайда, гъдулка, тамбура, тъпан, тарамбука, дайре, пиано, барабани, или да започнат занимания с пеене. Ще могат да покажат таланта си в една много по-сериозна и отговорна форма – като инструменталисти или вокалисти.

Графикът е изцяло съобразен с възможностите на родителите и децата.

Цената на едно посещение е 18,00 лв. и включва всички необходими материали за обучителния процес.

Можете да се възползвате и от пакетна цена за 12 посещения в размер на 180,00 лв., което представлява 15,00 лв. на посещение.

Продължителността на едно занимание е 45 мин.

и още нещо...

icon-9

Всяко дете получава свободен достъп до учебни материали, свързани със съответния модул

icon-10

Връчваме сертификат в края на всеки модул

icon-11

Отстъпка от такса в размер на 30% за второ дете от едно семейство!

* Първият урок e БЕЗПЛАТЕН!

отменяне на урок:

Времето ни е ценно, затова ни позволете да го използваме по най-добрия възможен начин.

Ако не отмените своя урок поне 1 ден предварително, той се заплаща!

За повече информация, връзка с нас или записвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

с грижа за децата…

бъдете част от детския ни музикален свят

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!