Достатъчно гледа отстрани!!!

Бъди част от хорото с нашия

ускорен курс по основни български хорà

Хорото е основен елемент във всяка българска сватба, била тя традиционна или не чак толкова. Често пъти, обаче, забързани в ежедневието си, не обръщаме внимание на тази важна част от сватбения ден и стигаме до там, че няма кой да поведе или да се включи дори и в традиционно право хоро.

За да не попаднете в такава ситуация, предвид натрупания опит и желанието на повечето младоженци да научат само право хоро, ние ви предлагаме много повече и то за кратък период от време.

Научете основните български хора: право тракийско, Ганкино, Дайчово, Джангурица, Ширто и др., благодарение на професионалните умения и достъпните насоки на нашия преподавател и превърнете  сватбата си в повод за гордост, че сте българи!

"Ако беше започнал вчера - днес щеше да танцуваш!"
Цветина грамова
преподавател

Курсът е с продължителност 2 последователни седмици и се провежда в дните събота и неделя.

Времетраенето на 1 урок е 90 минути с интензивно натоварване и ускорено усвояване на материала.

Подходящ е, както за младоженците, така и за техните кумове или други гости на сватбата.

Изучават се основни български хора, което го прави подходящ за хора без опит, които не са танцували народни танци или хора преди.

При необходимост и в зависимост от напредъка на двойката и индивидуалните възможности за възприемане и надграждане на наученото, е възможно да се проведат и допълнителни уроци, за да постигнем желаното ниво до деня на сватбата.

Крайната цена се формира на база броя на участващите и наличието или липсата на допълнителни хорá, които желаете да бъдат изучени специално за вас.

За повече информация, връзка с нас или записвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!