Достатъчно гледа отстрани!!!

Бъди част от хорото с нашия

ускорен курс по основни български хорà

Хорото е основен елемент във всяка българска сватба, била тя традиционна или не чак толкова. Често пъти, обаче, забързани в ежедневието си, не обръщаме внимание на тази важна част от сватбения ден и стигаме до там, че няма кой да поведе или да се включи дори и в традиционно право хоро.

За да не попаднете в такава ситуация, предвид натрупания опит и желанието на повечето младоженци да научат само Право хоро – ние ви предлагаме много повече и то за кратък период от време.

Научете основните български хора: Право тракийско, Ганкино, Дайчово, Джангурциа, Ширто и др., благодарение на професионалните умения и достъпните насоки на нашия преподавател и превърнете  сватбата си в повод за гордост, че сте българи!

"Ако беше започнал вчера - днес щеше да танцуваш!"
Цветина грамова
преподавател

Курсът е с продължителност 2 последователни седмици и се провежда в дните събота и неделя.

Времетраенето на 1 урок е 90 минути с интензивно натоварване и ускорено усвояване на материала.

Подходящ е, както за младоженците, така и за техните кумовете или и други гости на сватбата.

Изучават се основни български хорá, което го прави подходящ за хора без опит, които не са танцували народни танци или хорá преди.

При необходимост и в зависимост от напредъка на двойката и индивидуалните възможности за възприемане и надграждане на наученото е възможно да се проведат и допълнителни уроци, за да постигнем желаното ниво до деня на сватбата.

Крайната цена се формира на база брой на участващите и наличието или липсата на допълнителни хорá, които желаете да бъдат изучени специално за вас.

За повече информация, връзка с нас или записвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!