Лого на школа за фолклор

Вокална група

"средногорци"

Лого на школа за фолклор

За нашите песни

Вокална група „Средногорци“ е основана през 2018 г. като естествено място, в което надарените гласове на Средногорието да пресъздават, изучават и популяризират българската народна песен, както на местно ниво, така и извън страната.

Подходяща е за...

Подходяща е за мъже и жени предимно в зряла възраст, които имат желание да развият таланта си, научавайки повече за необходимата постановка, стойка, звукоизвличане, дишане, стилове на пеене, работа с микрофон, солфеж и др.

Репертоарът...

Репертоарът на групата е богат, разнообразен и включва народни песни от всички фолклорни области на България, а изпълнителите представят едно от трите звена с изключителна важност за съществуването на Ансамбъл „Средногорци“.

Под ръководството на...

Под ръководството на Цветина Грамова – дипломиран “Изпълнител и преподавател по народно пеене” – надарените с талант изпълнители развиват гласовете си и се превръщат в едни от най-значимите участници не само в Ансамбъл „ Средногорци“, но и по време на всички други участия в конкурси, концерти, фестивали и т.н.

Няма ограничения във възрастта...

Няма ограничения във възрастта на изпълнителите, а приемът на нови кадри в групата става целогодишно след предварително прослушване на място в залата за репетиции.

РЕПЕТИЦИИ

петък

18:30 ч.

България се познава само по песента...

...запеем ли - всеки знае, че сме българи!

Цветина Грамова

< Бъдете част от нас! >

Намери ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържи се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвай ни:

Лого на школа за фолклор

Вокална група

"средногорци"

Лого на школа за фолклор

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!