Детски танцов състав
"Средногорче"

Лого на школа за фолклор

Нашето бъдеще!

Лого на школа за фолклор

Детски танцов състав „Средногорче“ е създаден през 2017 г. – една година след основаването на Школата. Стартирал само с една сборна група, днес в състава танцуват деца между 6 и 13-годишна възраст, разпределени в три възрастови групи и в зависимост от таланта и танцовите им заложби:

Подходяща за деца на възраст между 5 и 7-годишна възраст. Полагаме основите на любовта ни към българските музика и танци.

Подходяща за деца на възраст между 8 и 10-годишна възраст. Формираме личности с усещане за ритъм и най-вече желание да преоткрият възможностите си.

Подходяща за деца на възраст между 11 и 13-годишна възраст. Подготвяме бъдещите танцьори на Младежки танцов състав “Средногорци”

Репертоар

Репертоарът на всички групи от състава включва танци от различни етнографски области на България, които, в зависимост от групата, се базират на типични детски игри, представят различни ситуации с животни или  пресъздават характерни закачки между момичета и момчета, които са във вечно съревнование помежду си, но винаги заедно, както на сцената, така и извън залата за репетиции.

Отличия

Едва няколко месеца след създаването си Детският танцов състав започва с лекота да печели дипломи и грамоти от участията си в различни конкурси и фестивали с фолклорна насоченост, а танцьорите ни са желани гости на фирмените празници и коледните балове на големи дружества и клубове като: “Аурубис България” АД, Ротари клуб – гр. Пирдоп и др.  Те са и съществена част от организираните от “Грамова” ЕООД концерт-спектакли, изяви и мероприятия.

РЕПЕТИЦИИ

Подготвителна група

Вторник и четвъртък

16:30 ч.

Първа група

вторник и четвъртък

17:15 ч.

Втора група

Вторник и четвъртък

18:00 ч.

Приемът на деца се извършва в началото на всеки творчески сезон в залата за репетиции!

Мъри момиченце, мъри кокиченце!

Мънички щураци, даже и с калпаци!

Заедно за ръце, сияем от сърце!

За повече информация, връзка с нас или записвания:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Детски танцов състав
"Средногорче"

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!