Мъжки танцов състав

"войводи"

Лого на школа за фолклор

Защо "войводи"?

Съставен е от мъже, които още с визията си успяват да внесат респект и тежест на изпълненията им, а пъргавината и лекотата на танцьорите, неприсъщи на килограмите им, смайва всяка публика.

Името не е подбрано случайно, а изрязва уважение и възхищение пред желанието да пребъде българският танц, отвъд времето и физическите ограничения.

Изборът да се различава от всички останали състави в Школата е малък жест на ръководителя им – Цветина Грамова, с който изказва благодарността към всеки един от мъжете и изборът им да танцуват под нейно ръководство.

Мъжки

танцов

състав

Мъжки танцов състав “Войводи” е създаден през 2018 г. Подходящ е за талантливи мъже в зряла възраст, имащи  желание да участват в изучаване и пресъздаване на сцена  на народни танци от всички етнографски области на България под ръководството на Цветина Грамова.

Желателно е танцьорите да имат опит в областта на българските народни хорà или танци, но липсата на такъв може да се компенсира с талант, ритмичност и най-вече желание.

Репертоарът на състава е изцяло съобразен с таланта и физическата подготовка на танцуващите, а приятелската обстановка е водеща сила по време на репетиции.

Мъжкият танцов състав, освен самостоятелно звено, представлява и основна част от Ансамбъл „Средногорци“, което превръща танцуващите в едни от най-значимите личности в Школата.

Танците се изучват с цел участие в различни фолклорни фестивали, конкурси, концерти и други мероприятия, които представляват малка част от изявите им на сцена.

Приемът на нови танцьори
се извършва в началото на всеки творчески сезон
в залата за репетиции!

РЕПЕТИЦИИ

Лого на школа за фолклор

Вторник и четвъртък

20:00 ч.

Лого на школа за фолклор

Безплатно за притежателите на карти

Погледайте как танцуваме, за да чуете сърцата ни как шептят - за всичко останало говорят аплодисментите на публиката!

< Бъдете част от нас! >

или попитайте за изготвяне на ценови оферти и предложения за индивидуални програми с наше участие:

Намерете ни:

Зала "Малък фитнес" в сградата на
СУ "Саво. Ц. Савов" - гр. Пирдоп

Свържете се с нас:

e-mail: [email protected]
тел.: +359877 047 200

Последвайте ни:

Лого на школа за фолклор

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!