ХВАНЕМ ЛИ СЕ ЗА РЪЦЕ

ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

ЕКИП

УПРАВИТЕЛ НА "ГРАМОВА" ЕООД,
ОСНОВАТЕЛ И ХУДОЖЕСТВЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА ШКОЛА "СРЕДНОГОРЦИ" -ГР.ПИРДОП

Цветина Грамова е родена през 1994 г. в гр. Златица.

През 2013 г. завършва с отличен успех средното си образование в Национално музикално училище “Любомир Пипков”- гр. София със специалност “Народно пеене” в класа на Галя Грозданова-Радева и е приета в Академията за Музикално Танцово и Изобразително изкуство (АМТИИ) – гр. Пловдив със специалност “Изпълнителско изкуство – народно пеене” с преподавател д-р Галя Петрова-Киркова

 През 2015 г. завършва с отличие редовен курс на обучение за придобиване на нова професионална подготовка по специалност “Българска народна хореография” в АМТИИ, за което получава свидетелство за професионална квалификация “Преподавател по български народни танци”.

През 2016 г. завършва с отличен успех едногодишен специализиран курс по поп и джаз барабани с преподавател Иван Енев в АМТИИ.

През май 2017 г. завършва с отличен редовен курс на обучение за придобиване на нова професионална подготовка по специалност “Гъдулка” в АМТИИ, за което получава свидетелство за професионална квалификация “Преподавател по гъдулка”.

 През юни 2017 г. завършва успешно четиригодишния си курс на обучение в АМТИИ и придобива професионална квалификация “Изпълнител и преподавател по народно пеене”. 

През октомври 2018 г. защитава магистърската си степен във Варненски Свободен Университет със специалност “Хореографска режисура и артмениджмънт”.

През октомври 2020 г. защитава магистърската си степен във Варненски Свободен Университет със специалност “Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство.

"Хванем ли се за ръце -
всичко е възможно!"

ДЕСИСЛАВА ВАСИЛЕВА

СЪЗДАТЕЛ НА WWW.GRAMOVA.COM, ПЕДАГОГ, СЦЕНАРИСТ И
МЕНИДЖЪР НА "ГРАМОВА" ЕООД

Десислава Василева е родена през 1990 г. в гр. Свищов.

Завършва средното си образование в Средно общообразователно училище „Иван Вазов“ с профилирана паралелка „Билогия и Химия“ и е приета в Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) – София със специалност “Природни и алтернативни горива“. В периода си на обучение придобива титлите „Магистър“ „Инженер-химик“, „Химик-аналитик“ и „Педагог“. Участва в  множество научни конференции и печели различни конкурси в областта на науката. Част от научните ѝ трудове могат да бъдат прочетени в библиотеката на ХТМУ.  Житейският ѝ път налага да загърби страстта си към химията и в следващите години се потапя в света на SEO оптимизацията,  публичната администрация и международния транспорт.

Любовта ѝ към фолклора е заложена в ранна детска възраст от семейството ѝ, а пътят към корените си намира при срещата си с Цвети през 2018 г.  Почти веднага след запознанството им инициира стартирането на www.gramova.com, a година по-късно приема предложението ѝ да работят заедно. Отношението ѝ към децата  изиграва важна роля по време на Летните академии за деца, организирани от „Грамова“ ЕООД и с лекота заема важно място в сърцата на танцьорите от Детския танцов състав. Креативността и дарбата да пише проличават по време на изработването на сценария в първия им съвместен проект – Концерт-спектакъла „Фолклорна приказка“, пожънал огромен успех сред местното население. Чрез него се представят нагледно резултатите от съвместната им работа, която продължава и до днес!

"Ръка за ръка, в ритъма на безкрайността - живея"

> Художествено-творчески екип <

ПАВЛИН ХРИСТОВ

Инструменталист в Школа "Средногорци" - гр. Пирдоп

Павлин Христов е роден през 1995 г. в гр. Етрополе.
През 2014 г. завършва средното си образование с отличен успех в Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” гр. Котел със специалност „Тамбура“ и е приет в Академията за Музикално Танцово и Изобразително изкуство – гр. Пловдив със специалност “Дирижиране на народни състави“ и „Методика на преподаването по тамбура“, която завършва успешно през 2019 г.
 
Целта му е проста: „Да запазя България, каквато я искаха нашите предци – чиста и свята, а едновременно с това да запозная, колкото се може повече хора с българския фолклор и магията, скрита между струните на тамбурата, която преоткривам вече 15 години“.
 
Благодарим ти, че си част от нашия екип!
 

ПЕПА КОДЖАБАШЕВА

Инструменталист в Школа "Средногорци" - гр. Пирдоп

Пепа Коджабашева е родена в гр. Сливен през 1994 г.

Започва да се занимава с Народна музика (Гъдулка и Народно пеене) в музикална школа “Пеещи струни” от 1-ви до 7-ми клас.

В периода 2008 – 2013 г. завършва Средното си образование в Национално училище за изкуства “Филип Кутев” – гр. Котел, професия – “Музикант – инструменталист” със специалност „Гъдулка“.

От 2013 до 2017 г. завършва редовен курс на обучение за придобиване на професионална подготовка по специалност Изпълнителско изкуство – Гъдулка в АМТИИ, за което получава свидетелство за професионална квалификация Изпълнител и преподавател по Гъдулка“, а паралелно с това завършва и втора специалност „Народно пеене“  и придобива свидетелство за професионална квалификация „Преподавател по Народно пеене“ .

През 2019 г. завършва и магистърска степен в Тракийски университет – гр. Стара Загора със специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“.

От 2017 г. до сега работи в Център за подкрепа за личностно развитие – Детски комплекс гр. Сливен като Учител по музика и Диригент на Класически детски хор “Дружна песен”.

Благодарим ти, че си част от нашия екип!

НИКОЛАЙ КОДЖАБАШЕВ

Инструменталист в Школа "Средногорци" - гр. Пирдоп

Николай Коджабашев е роден в гр. Ямбол през 1986 г.

Започва да свири на тамбура в 3-ти клас в Школа по тамбура към Младежки дом в гр. Ямбол. В периода 2000 – 2005 г. завършва Средно образование в 11 СОУ “Константин Константинов” – гр.  Сливен в музикална паралелка с профил „Тамбура“.

От 2005 до 2010 г. завършва редовен курс на обучение за придобиване на професионална подготовка по специалност Изпълнителско изкуство – Тамбура в АМТИИ, за което получава свидетелство за професионална квалификация Изпълнител и преподавател по Тамбура“.

През 2011 г. завършва и магистърска степен в АМТИИ – гр. Пловдив със специалност „Изпълнителско изкуство – Тамбура“ с професионална квалификация – „Изпълнител и преподавател по Тамбура“.

През 2020 г. придобива следдипломна квалификация – „Педагогика на обучението по музика“, а от 2007 г. до сега работи като оркестрант в Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен.

Благодарим ти, че си част от нашия екип!

Стоян Мечкаров

ОФИЦИАЛЕН ФОТОГРАФ

Има хора, родени с дарба да виждат това, което си заслужава да застане пред обектива. Дали съдбата му е предоставила възможност да прави това, което с лекота умее или той си е извоювал правото да бъде себе си зад фотоапарата – не може да кажем, но работата му говори повече от всяка написана дума. Просто вижте и не се колебайте да му се обадите – прави чудеса от всяко събитие, а по снимките от далеч се познава, че той е бил зад обектива. Благодарим ти, че си част от нашия екип! Последвайте го:

заедно
възраждаме българското!

Страницата се зарежда! Заслужава си да почакате!

0

Up icon
error: Съдържанието е защитено!